Hledáte dlouhodobý nebo krátkodobý pronájmu užitkového vozu u spolehlivé firmy? Ideálně něco do 3.5 tuny hmotnosti a za výbornou cenu? Pak jste na správné adrese. Naše služby mohou využít soukromé osoby, podnikatelé i živnostníci – dveře má u nás otevřené skutečně každý. Sídlíme v Brně, kde působíme nejvíc, ovšem vyhledávají nás i klienti z širého okolí.

Je jedno, jestli potřebujete vůz pro vaše podnikání na delší dobu, nebo jen vezete objemný nákup a vaše vlastní auto jednoduše nestačí. Obraťte se na nás v obou případech a řešení je na dosah.

Atraktivní provozní doba i ceny

Půjčovna dodávek funguje po dobu 7 dní v týdnu v čase od 8 do 21 hodin. Pokud je potřeba, není problém domluvit se s personálem na jakékoli jiné denní nebo noční době pro převzetí vozu. Záleží zcela na vašich časových dispozicích.

Díky pronájmu reklamního prostoru na dodávkách nabízíme nejnižší ceny na trhu v oblasti pronájmu užitkových vozů. Současně s tím ovšem držíme vysokou kvalitu veškerého poskytovaného servisu.

Péče o vozový park v zájmu vašeho komfortu

Technici naší půjčovny dodávek Brno udržují celou naši motorovou flotilu neustále v perfektním technickém stavu po všech stránkách. Samozřejmostí jsou tuzemské dálniční známky stejně jako nonstop dostupná asistenční služba pro veškeré problémy, které mohou naše klienty na cestách potkat.

K vozům zapůjčujeme zdarma na požádání rudlíky, kurty na ukotvení, navigací pro pohodlnou jízdu i energetické nápoje přímo na palubu.

Co bude potřeba od vás?

Zájemci o pronájem ať si připraví řidičský a občanský průkaz + vratnou zálohu ve výši 5 000 Kč,-. A samozřejmě poplatek za konkrétní vůz a dobu jeho pronájmu. Pokud chtějí s naší společností spolupracovat další firmy, je nutný přímo jednatel společnosti nebo osoba

vybavená notářsky ověřenou plnou mocí. Vlastní vůz můžete v sídle firmy zaparkovat přímo na místě pronajímaného vozu našeho.

Kilometry vozu s limitem

Námi pronajímané vozy mají omezení počtu kilometrů. Je ale nastaven na takovou míru, že to 95% našich klientů nijak neomezuje. Zároveň je tento limit dalším důvodem naší tolik příhodné cenové politiky půjčovny dodávek.

Jak na platbu v půjčovně dodávek Brno

Jediné, co zatím nepřijímáme, jsou platební karty. Kauci požadujeme v českých korunách, ale pronájem je možné zaplatit převodem oproti faktuře a dokonce i v kryptoměnách – akceptujeme Bitcoiny, Ethereum a Litecoiny.

Zeptejte se, domluvte se

Můžete nás kontaktovat na telefonu 792 766 944 v čase 8 – 21 hodin nebo na mailovou adresu info@dodavkyfenix.cz