Montované haly dnes mají mnoho svých příznivců a díky svým přednostem se předhánějí se svými zděnými konkurenty. Většina firem, které se zabývají výrobou a montáží takových hal, nabízí svým klientům služby na klíč a na míru.

Montované haly na klíč

Tak jak je možné postavit dům na klíč, lze postavit i montovanou halu na klíč. Při první schůzce se zástupci odpovídající firmy můžeme sdělit všechny naše potřeby a přání. Odborní pracovníci nám pak navrhnou nejlepší možné řešení, které nám bude vyhovovat. Haly jsou také většinou na míru, ale není žádný problém v případě potřebu halu například rozšířit.

Firem je na trhu dnes mnoho, nabízejí optimální řešení i různé výhody a doplňkové služby. Měli bychom si najít takovou firmu, která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a jejíž reference mají dobré hodnocení.

Výhody montované haly

Předností montovaných hal je především její rychlá výstavba. Oproti zděným stavbám jsou tyto haly postaveny během několika dní, maximálně týdnů v závislosti na velikosti. Není potřeba ani stavební povolení a pokud se halu rozhodneme z jakéhokoliv důvodu přemístit jinam, odborná firma nám vyhoví i v tomhle případě. Její demontáž je stejně jednoduchá jako montáž, a proto ji lze jednoduše postavit jinde.

Co se týká ceny, která zajímá investora asi nejvíce, můžeme s klidem říci, že montované haly jsou cenově dostupné pro každého. Cena se ale obvykle odvíjí od velikosti haly, její výšky, šířky a délky. Také se odráží i od případných doplňujících faktorů, jako je osvětlení nebo třeba zateplovací systém. To vše ale můžeme hned na začátku probrat s technikem firmy.

Za velkou výhodu také považujeme i její všestranné využití, kterých je opravdu hodně a konkurují tak zděným budovám.

Kvalitní a pevný materiál

Montované haly mají konstrukci z velice pevné oceli, která je opláštěna také velmi pevnou plachtou. Můžeme si přát také okna a několik dveří či vrat, u těchto montovaných hal to není žádný problém. Pracovníci firem nám spolehlivě odborně poradí.

Pevná plachta je přizpůsobena všem povětrnostním podmínkám tak, aby odolala sněhu, bouřce, větru i dešti. Její vlastnosti chrání uložený materiál, zboží i jiné komponenty pávě před různými povětrnostními vlivy, takže nemusíme mít obavu, že by došlo k znehodnocení našeho majetku v případě většího slunečního žáru nebo deště.

Využití montovaných hal

Pokud potřebujeme skladové prostory nebo jen rozšířit výrobní prostory, montované haly jsou vhodným řešením. Nezůstaneme ale jen u této varianty využití. V hospodářském sektoru se hodí tyto haly k ustájení zvířat, skladování krmiva, garážování hospodářské techniky. Můžeme je ale také využít jako kvalitní zastřešení tenisových kurtů, hřišť a jiných sportovišť.

Všestranné využití montovaných hal je jednou z mnoha výhod, které tyto haly nabízejí.