Chystáte se na založení rodiny? Rádi byste si postavili moderní a přitom ekologický dům, který bude vaše rodina milovat? Vyzkoušejte finské sruby na klíč.

Finské sruby na klíč značky Honka jsou ideálním řešením rodinného bydlení do všech klimatických podmínek i zeměpisných šířek. Vynikají dlouhou životností a vysokou odolností proti vlhkosti i extrémnímu počasí. Srubový dům z masivního dřeva tak může přetrvat až stovky let.

Léty ověřená kvalita srubů

Značka Honka má za sebou již více než 85 tisíc postavených srubů na klíč po celém světě. Po mnoha letech výzkumů, testování a realizací tak může zaručit vysokou kvalitu provedení bez kompromisů a jednu z nejvyšších odolností proti požáru i vlhkosti nebo zemětřesení.

Průkopník ve vývoji srubů na klíč

Honka je prvním průmyslovým výrobcem srubových domů na světě. Finské sruby na klíč tak vznikají za použití těch nejmodernějších technologií s nejlepším možným stavebním materiálem, který vydrží i ty nejextrémnější podmínky. Při výrobě je uplatňována vysoká míra automatizace zpracování dřeva a tak je zajištěna vysoká přesnost vyrobených částí a minimalizace chyb při realizaci stavby. Sruby na klíč je tak možno vyrobit rychle a přesně.

Zdravé a udržitelné bydlení ve srubu

Sruby na klíč představují zajímavou alternativu zdravého a udržitelného bydlení s důrazem na bezpečnost a vysokou odolnost. Tyto znalosti jsou předávány po generace a neustále zlepšovány kontinuálním výzkumem a spoluprací s odborníky z celého světa. Značka Honka tak například spolupracuje na studiích japonských zemětřesení, dále na protipožárních testech ve Finsku, testech energetické úspory v Německu nebo na bezpečnostním výzkumu vlhkosti ve Finsku.

Certifikované dřevo pro výrobu srubů na klíč

Finské sruby Honka jsou vyrobeny výhradně z dřeva z certifikovaných finských lesů, konkrétně z finské polární borovice, která je zpracovávána ve středním Finsku ve městě Karstula. Ve Finsku je také sídlo společnosti a hlavními trhy v zahraničí jsou Japonsko, Rusko, Čína a z evropských zemí zejména Francie a Německo.

Zaujaly vás sruby na klíč? Chcete se dozvědět více? Neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem ideálním domu právě pro vás.