Máte za sebou náročné stěhování? Dopřejte si šálek čaje!

Stěhování je náročné bez ohledu na to, v jakém objemu je prováděno. Pokud jste se stěhovali do Prahy, určitě doporučujeme nejen po stěhování vyzkoušet příjemnou čajovnu v centru Prahy.

Čajovna Praha 1 nabízí všem návštěvníkům možnost podívat se do širého světa. Ne však fyzicky, ale přes podávané čaje. Dočkáte se totiž různých chutí, jaké nabízí čerstvé čaje z celého světa. Kromě čajů však lze popíjet i lehce alkoholické nápoje a milovníka pěnivého moku zaujmou české pivní speciály. Vinaři zase jistě upřednostní lokální víno, které je připraveno z těch nejlepších hroznů. Čajovna Praha 1 se nachází v centru Prahy kousek od metra Nám. Míru a tram. Jana Masaryka, takže se nemusíte obávat cesty do nějakého zapadlého kouta metropole.

Široký výběr prémiových tabáků

Ovšem v čajovně Praha 1 nedostanete pouze lahodné nápoje, takže k dispozici je i široký výběr prémiových tabáků. Návštěvníci oceňují místní ambientní prostředí a sezení v pohodlných křeslech. K poklidným rozhovorům hraje odpočinková hudba, která rozhodně nevyrušuje.

Wifi zdarma samozřejmostí

V dnešní uspěchané době je naprostou nutností připojení k internetu, takže nechybí kvalitní wifi zdarma. Velmi příjemně působí otevírací doba dlouho do noci, tudíž můžete zůstat i s partou přátel o něco déle, než bývá v případě čajoven obvyklé.

Čajovnu lze použít i pro firemní akce

Pokud vás zaujme prostředí v kombinaci s dlouhou otevírací dobou, existuje zde možnost přednášek, firemních akcí. Pro řadu lidí je příjemným fakte, že jsou v čajovně domácí mazlíčci vítáni. Benefitem pro zákazníky jsou knihy a deskové hry k zapůjčení zdarma.