Hledáte plot, který nabízí dlouho životnost, je odolný, ale zároveň cenově dostupný? Pak hledáte betonové ploty, které v sobě všechno zmíněné snoubí. Jedná se v zásadě o univerzální druh oplocení pro každý dům. Betonové ploty skýtají ochranu před větrem, sněhovými závějemi, ale také poskytují více soukromí než dřevěné ploty.

Široká nabídka různých vzorů

Firma Stavex BV má k dispozici nejširší nabídku vzorů betonových plotů. Také se opírá o speciální výrobní postup, který zaručuje vysokou pevnost a pohledovost. Používá se svařovaná výztuž. Výhodou je vysoká pevnost a odolnost při dopravě. Společnost nabízí montáž betonových plotů za výhodné ceny. Příznivé ceny si firma naúčtuje také za barevnou úpravu.

Jednoduchá montáž

Betonové ploty nevyžadují žádnou údržbu. Pokud si chcete betonový plot namontovat svépomocí, můžete dostat proškolení zdarma. Betonové ploty se vyrábí podle evropské normy EN 12839. Většina vzorů je skladem, takže ani pro spěchající lidi není problém. Výška plotů může být až 3 metry. Jednotlivé desky betonových plotů se navíc dají dobře kombinovat.