Na jednoduchou otázku lehká odpověď – nejčastěji se dodávky zapůjčují z důvodu stěhování. Pronajmout či půjčit si dodávku může každý, kdo vlastní řidičský průkaz a je jedno, jestli se jedná o živnostníka nebo nepodnikajícího člověka. Dodávky se dají pronajmout jak na krátkou dobu, tak i na delší, záleží na domluvě, ve Zlíně nejlevněji u půjčovny Rentcar.Pokud si zákazník nebude vědět rady, jakou dodávky si vybrat, tak pracovníci bez problémů pomohou. S dodávkami se dá cestovat po celé Evropě, což je výhodné, avšak nejčastěji se využívají logicky v naší republice.

Cenová dostupnost zapůjčení dodávky

Ceny jsou akorát pro každého a vhodně koncipovány tak, aby si to mohli zákazníci dovolit. Například na tři hodiny je limit sto kilometrů a zapůjčení stojí 450 Kč. To je nejmenší možný limit. Ten největší je na celý kalendářní měsíc, kde je limit na kilometry 8000 km. Jelikož je největší, tak cena činí 20 000 Kč. Samozřejmě se někdy může stát, že se limit překročí. V tom případě si firma naúčtuje tři koruny za jeden kilometr, což není nijak extremní.

Kdo všechno si může půjčit dodávku

Základ je mít občanský průkaz. Samozřejmostí je i ten řidičský. Pokud zákazník nemá druhou možnost, musí si najít někoho, kdo řidičský průkaz vlastní, aby mohl řídit – kamarád, rodina a tak dále. Jestliže se jedná o firmu, je potřeba mít ověřenou plnou moc, a to nejlépe od notáře.