Tryskání je obor, kterému se věnuje společnost Wista s.r.o., dodávající na trh tryskací zařízení, stroje, příslušenství, ale také různé služby, jako jsou návrhy, zpracování dokumentace a odborné poradenství v oblasti tryskací techniky a tryskání samotného. Od počátku svého působení se tato firma specializovala na povrchové úpravy materiálů a vše, co s touto oblastí souvisí.

V jejím sortimentu najdete přístroje a zařízení k profesionální úpravě a ochraně kovových materiálů a výrobků. Tryskání (pískování) je hojně využíváno ve stavebnictví a strojírenství – k opracování zdiva, betonu nebo kamene. Ve velké míře je tryskání využíváno ve městech, která touto technologií odstraňují z fasád, sloupů, ale i jiných ploch zbytky graffiti, plakátů a jiných podobných znečištění. Pískovat lze ale i ve výtvarnictví dekorační předměty vyrobené například ze dřeva a keramiky.

Společnost Wista nabízí kromě prodeje a pronájmu také poradenství a konzultace v oboru tryskání materiálu. Její pracovníci vám doporučí optimální řešení, aby vaše investice byla co nejefektivnější.