Komplexní služby v oblasti modernizace bytů, změn jejich dispozic, resp. rekonstrukce bytového jádra Brno a bytu řeší stavební společnost Alfavertical s.r.o. přímo na klíč. Specializuje se na přestavby bytových jader, na vytváření a zhotovování projekčních prací včetně 3D vizualizací a statistických výpočtů a posudků.

Statistické posudky k rekonstrukci bytu Brno či domu jsou velmi důležité, jelikož statiku domu je třeba si hlídat i pokud se dělají malé stavební úpravy, které by na první pohled nemusely mít vliv na celkovou stabilitu konstrukce. Jedná se o písemný dokument, kde je zhodnoceno, jak lze úpravy provést, za jakých podmínek a při jakém technologickém postupu prací. Statiku nelze podceňovat, jdeo velmi náročnou a zodpovědnou činnost. Cena za statistický posudek je závislá na jeho pracnosti.

Alfavertical s.r.o. k statistickému posudku mimo jiné zajistí také vybourání bytového jádra a likvidaci odpadu, zajistí nové rozvody vody, kanalizace a plynu, vyzdění příček, včetně montáže sádrokartonového podhledu s vestavěným osvětlením, instaluje veškerou sanitární techniku a provede malbu zdí i samozřejmě závěrečný úklid. Neváhejte a rekonstruujte interiér s www.alfavertical.cz