Bydlení v centru města má velkou výhodu v tom, že je odtud všude kousek. Za kulturou nemusíte dojíždět spoustu kilometrů, sportovní zařízení jsou také na dosah a do obchodů se v klidu projdete při odpolední procházce a na nakupování si tak nemusíte vyčlenit žádný volný den. Otevírací doba se oproti dřívějšku podstatně prodloužila, proto s procházkami spěchat nemusíte a nakoupíte si vše, co potřebujete i v pozdních odpoledních hodinách. Samozřejmě, jak má bydlení v centru města svoje výhody, tak má také svoje mínusy. V centru je pohyb automobilů omezený a parkování složité. Buď musíte investovat poměrně dost peněz do parkovacího místa, které bude po celou dobu vaše, nebo vám nezbude nic jiného, než parkovat na veřejném městském parkovišti.

Veškerá nutná povolení k vjezdu vyřídí stěhovací společnost za vás

Investice do rezervovaného parkovacího místa se rozhodně vyplatí, záleží na vyhlášce města, jestli vám dovolí parkovat blízko u domu, nebo se musíte spokojit s větší vzdáleností. Problém nastává také v zónách s dopravním omezením, kde si musíte jak vy, tak kdokoli, kdo by k vám chtěl něco dovézt až k domu, vyřídit příslušné povolení k vjezdu.

V bazaru nábytku jste si pořídili zánovní a hodně zachovalý kousek a teď budete muset vyřešit, jak jej dopravit do svého bytu v centru města. Velmi vás zaujala nabídka společnosti Stěhování Brno. Nejenže si za stěhování účtuje přiměřené ceny, neúčtuje si projeté kilometry po Brně, ale také nabízí, že za vás vyřídí povolení k vjezdu do zóny s dopravním omezením. To byste se nemuseli vůbec o nic starat, společnost Stěhování Brno by naložila nábytek v bazaru a bez problémů přijela přímo před váš dům a nábytek rychle nastěhovala do vašeho bytu. Zajímavá je také nabídka, že si společnost neúčtuje žádné příplatky za stěhování do schodů, protože nebydlíte v přízemí. Dokonce si můžete vybrat, zda budete chtít přivézt nábytek ve všední den nebo o víkendu, stěhování o víkendech a svátcích je též bez příplatků. Budete se muset ale podřídit otevírací době bazaru s nábytkem, proto by bylo možné vzít v úvahu pouze sobotu. I tak nechávají pracovníci společnosti Stěhování Brno vybraný termín zcela na vás, pokud je to jen možné, dokonale se mu přizpůsobí. Společnost úzce spolupracuje s pražskou společností Levné stěhování Praha, proto i stěhování nábytku z bazaru do Prahy vychází za velmi příznivé ceny. Automobil, který dojede do Prahy se tak může zapojit do stěhování v Praze a nemusí jet hned zpět prázdný.