Pořídili jste si starší byt a nastěhovali se do něj tak, jak byl původně. Samozřejmě ty nejnutnější úpravy se udělaly a vymaloval se celý, ale to bylo tak všechno. Na víc bohužel chyběly finanční prostředky a také hlava rodiny není příliš zručný kutil. Jenže jak se byt používá, za nějaký čas se v něm pokazí jedna věc, pak druhá, třetí a když se neopraví včas, tak se vše jen hromadí. Manželovi se do oprav příliš nechce, ani pořádné nářadí nevlastní, proto se rozhodnete s tím konečně něco udělat.

A to vše díky bohatým zkušenostem a dlouholeté praxi

Hledat řemeslníky podle toho, kterou věc právě potřebujete opravit, bude složité. Jednou je to instalatér, podruhé elektrikář a potřetí zase zástupce jiné profese. Ale nezvládl ty to někdo všechno najednou? Zajisté zvládl. Vyzkoušejte služby hodinového manžela. Jedničkou na trhu v Praze je společnost Hodinový manžel Praha. Jde o tým řemeslníků, kteří jsou všestranní, a při jedné návštěvě dokáže pracovník společnosti opravit vše, co je třeba. Například položit podlahu, vyměnit radiátor topení, vodovodní baterii, vyčistit odpad, umístit poličku na stěnu, vyměnit zásuvku nebo vypínač, posekat zahradu, naštípat dříví, vyměnit okap nebo prasklou střešní tašku a mnohé další.

Společnost Hodinový manžel Praha se snaží svým klientům co nejvíce vyjít vstříc, proto se snaží její pracovníci při prvním kontaktu s klientem co nejvíce pomoci, poradit mu a doporučit konkrétní řešení. Také termín příjezdu hodinového manžela ke klientovi chtějí co nejvíce přizpůsobit jeho volnému času. Pokud se jedná o jednoduché zakázky, přijede pracovník společnosti ke klientovi rovnou a práci provede vždy důsledně, u složitějších zakázek si napřed domluví s klientem schůzku a obhlédne si místo, na kterém bude práci provádět. Spočítá hodnotu materiálu, který bude při práci používat, také cenu za dopravu a za svoji práci. Vyhotoví tak klientovi podrobnou cenovou kalkulaci, a pokud s ní souhlasí, mohou se dohodnout na dalším postupu a termínu realizace zakázky. Nic nemusí klient hradit předem, vše vyúčtuje pracovník společnosti Hodinový manžel Praha až po skončení všech prací. Klient může uhradit částku hotově, nebo na základě vystavené faktury. Jestliže bude s jejich službami spokojený, může si je objednávat pravidelně a získá při tom věrnostní slevu.