Auto je dnes dopravní prostředek, který je nutný skoro ve všech oborech. Nejen obchod, služby, zdravotnictví, ale i jiná odvětví si bez automobilové dopravy nedovede svůj provoz vůbec představit. Ještě před 30 lety bychom takovou autopůjčovnu, která by nabízela vozy všech světových značek, hledali marně. Dnes můžeme narazit na půjčovnu aut téměř v každém regionu a to je dobře.

Využití autopůjčovny

Když chceme spolehlivé a především kvalitní služby, musíme si také vybrat firmu, kam patří i autopůjčovna Brno, která má alespoň co nabídnout. Kritéria mohou být různá, ale výsledek nás musí potěšit a musíme být se službami spokojení. Autopůjčovny, tedy i autopůjčovna Brno, nabízejí nejen užitkové vozy, které se hodí třeba pro víkendové stěhování, dovolenou, nebo pro přepravu stavebního materiálu, ale můžeme si zapůjčit také luxusnější vozy, které znamenají prestiž, ale pokud třeba plánujeme svatbu nebo jinou rodinnou událost, kde budou luxusnější vozidla vítána, máme možnost si zapůjčit třeba limuzínu, pokud tedy v nabídce autopůjčovny je.

Obytné dodávky

I obytné dodávky jsou v nabídkách autopůjčoven, jejich zvláštní náboj cestování již vyzkoušelo mnoho cestovatelů, kteří mají rádi svobodu, dobrodružství a změnu. Dovolená v takové dodávce je velmi zajímavá a jejich obliba stále roste. Tyto dodávky mají veškeré vybavení, které bychom hledali v každém penzionu nebo i hotelu. Podle čeho bychom měli vybrat půjčovnu

Máme – li v plánu zapůjčit si vozidlo z autopůjčovny, musíme tedy vědět, k jakému účelu budeme auto používat. Výběr autopůjčovny je na nás a zaměřit bychom se měli na několik bodů:

  • Bohaté zkušenost
  • Reference
  • Podmínky pronájmu a cena
  • Rychlá a zpětná vazba

Dlouhodobý nebo krátkodobý pronájem

Služby pronájmu se týkají krátkodobého pronájmu, který se hojně využívá například pro stěhování nebo přepravu nábytku, ale můžeme si zapůjčit vozidlo i na jeden den. Co se týká dlouhodobého pronájmu, který nabízí i autopůjčovna Brno, tak ten je velmi výhodný zejména pro začínající podnikatele nebo živnostníky, kteří nemají ještě svůj vlastní vůz. Podnikání a práce není na pár týdnů a tak je dlouhodobý pronájem výhodou. Je sjednáván na dobu až 60 měsíců a jde v podstatě o operativní leasing. Zde platíme měsíčně určitou částku a máme tak přehled o výdajích.

Co je potřeba k pronájmu

Máme – li vybranou autopůjčovnu, musíme také splňovat podmínky.

  • Platný doklad totožnosti
  • Řidičský průkaz
  • Hotovost pro zaplacení kauce
  • Řidič musí většinou mít více jak 23 let
  • Řidič musí mít alespoň 2 roky praxe s řízením

Autopůjčovna Brno a pravidla

Samozřejmě, že i autopůjčovna Brno má svá pravidla, která musíme dodržovat. Jen tak se vyhneme něpříjemným situacím a pokutám. Jde zejména o zákaz kouření ve vozidle, plná nádrž v případě navrácení vozu, přesně tak, jak jsme jej přebírali, pravidla pro přepravu zvířat a podobně.