Určitě jste již řešili, že byste rádi ulevili rodinnému rozpočtu. Možnost se naskýtá v podobě levnějšího vodného a stočného. Dnešní ceny energií tomu jen nahrávají. Vodné a stočné neustále stoupá, a tak se mnozí pídí po alternativě distribuce pitné vody. Řešení se nabízí v podobě studny. Pokud tedy vlastníte pozemek u vašeho domu nebo na zahradě a chalupě a chtěli byste si zajistit vlastní přísun vody, tak uvažujte o vybudování vlastní vrtané studni. Určitě výsledek pocítíte vy i váš finanční rozpočet.

Jak si tedy lze nechat realizovat vlastní studnu na zahradě?

Vrtané studny jsou v dnešní době velmi žádané. Jde o velmi jednoduchou realizaci. Pomocí vrtných souprav je studna vystrojena zárubnicemi z PVC s atestem na pitnou vodu. Vše ale začíná projektovou dokumentací a dodání potřebných dokumentů, poté je vyhledán pramen a proveden zkušební vrt. Instaluje se čerpací technika a nakonec je vrtaná studna kompletně předána zákazníkovi. I v době srážkového minima je garantovaná minimální vydatnost vody na den. Kvalitní vrtané studny dokáži dostat vodu i z velmi velkých hloubek. Firma Vrtané studny zpracuje přehlednou cenovou nabídku na vrtané study přímo na míru.

Mezi hlavní výhody vrtané studny patří nízké pořizovací náklady, dlouhá životnost a minimální vydatnost. Zároveň není poškozena ani okolní vegetace, jako jsou skalky, chodníčky a zahrádka.