Veškerý sortiment dodávaný do e-shopu hebrshop.cz je přímo od výrobců, díky kterým je zajištěna nízká cena při dodržení vysoké kvality. Eshop se specializuje výhradně na prodej garnýží a záclonových tyčí.

V nabídce jsou pouze kvalitní produkty, které jsou pečlivě vybírány a důsledně kontrolovány. Do ruky zákazníka se tak dostanou pouze garnýže, které splňují i ty nejnáročnější požadavky na dlouholetou trvanlivost a materiálovou odolnost. Všechny propracované komponenty do posledního detailu dodávají celému kompletu svěží, stylový a moderní design. Pro svou kvalitní povrchovou úpravu se řadí například kovové garnýže mezi ty s vysokou odolností proti opotřebení. Vybírat lze z nepřeberného množství druhů garnýží a neméně malého množství koncovek nejrůznějších tvarů a velikostí. Několika barevnými odstíny je tak možno vybrat a přizpůsobit vybraný komplet do Vašeho interiéru.

Mezi nejoblíbenější patří kovové garnýže, které jsou pro svůj moderní a elegantní vzhled nejžádanější. Dodávají zaručeně oknům styl. Prodávají se ve dvoutyčovém i jednotyčovém provedení s úpravou stříbrně matnou nebo například antickou zlatou. Zatímco na dřevěné garnýže je nádherně vykreslen dekor dřeva, ze kterého je vyrobena.