Při reorganizaci kancelářských prostor ve firmě je někdy provézt přestěhování celé kanceláře včetně kancelářského vybavení a kancelářského nábytku. To bývá náročný proces, jednak fyzicky a také logisticky. Obzvláště, pokud je kancelář plná různého kancelářského vybavení, papírů a kancelářského nábytku. Totot vybsvení kanceláře bývá velice náchylné na odření nebo nějaké mechanické poškození.

Pro tyto účely se používá bublinková folie – ta díky svým vynikajícím vlastnostem dokéže výborně ochránit jskákoli nábytek před poškozením. Bublinková folie je prodávána ve velkých a širokých rolích. Umožňuje tak zabalit poměrně velké kusy kancelářského nábytku a vybavení, jakou jsou například konferenční křesla nebo kancelářská křesla.

Pokud takto při stěhování zabezpečíte veškerý kancelářský nábytek, nemělo by se stát, že se při stěhování poškodí nebo zničí. Každá seriozní stěhovací společnost by vám tuto službu měla nabídnout. Chránit před poškozením se dá také masivní kancelářský nábytek, nemusí to být jen nějaké drobné kusy nábytku.

Stěhování nábytku je poměrně stresující záležitost, při pečlivé přípravě se dá I složité stěhování kanceláře a kancelářského nábytlu zvládnout v pohodě a bez nepříjemností.